Jobba hos oss på
Mikaeliskolan


Lediga jobb på Mikaeliskolan

Om du är intresserad av att arbeta hos oss vill vi gärna att du tar kontakt!

Vi har ofta behov av timvikarier och skolan befinner sig i ett expansionsskede då ökat elevunderlag ger oss möjlighet att bedriva undervisning i så kallad A-klass form. Därtill kommer det att ske en generationsväxling i verksamheten under de närmaste åren. Vi eftersträvar balans mellan kvinnor och män och ser därför gärna manliga sökanden. För att bägge parter ska kunna känna sig för tillämpar vi provanställning.

Vi vill att du som söker har adekvat högskoleutbildning och vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Som adekvat utbildning räknas; waldorflärarutbildning, lärarutbildning, läkepedagog, fritidspedagog mm.

Att arbeta hos oss innebär att varje medarbetare har stort ansvar – men också frihet att ta egna initiativ. Vi följer såväl LGR11 samt waldorfskolans kursplan. Varje vecka träffas kollegiet för studier och gemensamt arbete och planering. Vi samarbetar med waldorfförskolan i Nyköping samt de övriga ”waldorfköpingskolorna” i regionen och genomför gemensamma fortbildningstillfällen. Vi ser positivt på vidareutbildning och stödjer initiativ som höjer den egna kompetensen.

Tycker du att detta verkar vara en intressant arbetsplats för dig?
Skicka ett mejl till:

rektor@mikaeliskolan.se
072-735 84 15

Aktuellt