Dina vänner
efter skolan

Mikaeliskolans fritids

Mikaeliskolans fritidshem bedriver mycket av verksamheten med barnen utomhus så långt som vädret tillåter. Årstiderna och vädrets växlingar styr vår verksamhet och val av aktiviteter med barnen. Exempelvis plockar vi bär, svamp och löv på hösten, bygger snöskulpturer och åker pulka/åkmadrass i vår egen skidbacke på vintern och sår örter och blommor på våren. Vi använder oss av närheten till Hålletområdet i våra eftemiddagsaktiviteter. Under fritidsveckan har vi sagostund, sångsamling och 2 gånger i veckan går klass 1-2 ut i skogen.

Mellanmålet präglas också av årstiderna, exempelvis yoghurt och mackor höst/vår och gröt med varm dryck på vintern.

Fritids är öppet mellan 06.30 och 18.00 (vid behov).

Vi som arbetar på fritids heter: Helena Weitze,Fian Schenström, Emil Andersson, Kalle André och Anne Johansson.

E-post:
fritids@mikaeliskolan.se

Telefon:
Besöksadress:
Mikaeliskolan
Fåfängans väg
611 39 Nyköping

Postadress:
611 10 Nyköping

Fritids fina grillkåta är på plats, nu ska inredningen och lite annat fix bli klart innan invigning. 2017 nov.

Bilder från fritidsaktiviteter.

Här fyller vi på med bilder från fritidshemmet.